Nyt badeværelse

Mureren Børkop ApS har badeværelser som speciale

Vi har mange års erfaring i renovering af badeværelser og sætter en ære i at aflevere et kvalitetsprodukt. Når vi udfører arbejde i forbindelse med vådrum, er overholdelse af alle standarter og regler herom en selvfølge.

Vi kan stå for det egentlige murerarbejde, som omfatter nedbrydning af det gamle badeværesle, etablering af nye gulve med isolering og gulvarme, pudsning/vandskuring af vægge, opsætning fliser og fugning.

Men vi kan også stå for total-entreprise af badeværelser, hvor vi koordinerer med andre håndværkere som elektrikere, vvs´ere, tømrere og malere.

Mangler I en toiletvogn under renoveringen af badeværelset, sørger vi også for, at sådan en bliver stillet til rådighed .

Vi varetager totalentreprisen ved etablering af nyt badeværelse

Vi tilbyder også at stå for totalentreprisen ved opførelse af et nyt badeværelse. Det betyder, at vi sørger for alle opgaver, der er i forbindelse med etablering af det nye badeværelse, som for eksempel isolering og etablering af gulvvarme, pudsning og vandskuring af vægge og alt VVS, elektricitet, tømrerarbejde og maling af loft og vægge.

​I en totalentreprise koordinerer vi alt arbejdet med de øvrige faggrupper, som er påkrævet ved etablering af nyt badeværelse, sådan at du kun har én kontaktperson.

​​Mureren Børkop har stået for totalentreprise af badeværelser siden firmaet blev etableret i 2002, og vi har meget stor erfaring på dette område.

Vi sætter i det hele taget en ære i at aflevere et kvalitetsprodukt, ligesom vi naturligvis overholder alle standarder og regler inden for vådrum, VVS, afløb og elektricitet i forbindelse med et nyt badeværelse.

​Ved totalentreprise af nye badeværelser sørger vi selvfølgelig også for, at der bliver sat en toiletvogn til rådighed.

Kontakt os for et tilbud på modernisering

Du er velkommen til at kontakte os hos Mureren Børkop ApS for at få et uforpligtende tilbud på renovering og modernisering af ældre badeværelser samt totalentrepriser på nye badeværelser.

Du kan ringe på telefon 40 14 40 52 eller benytte vores kontaktformular. Derpå kan vi aftale en eventuelt uforpligtende besigtigelse.

Mureren Børkop