Nyt badeværelse med moderne fliser, sanitet og interiør​

Mureren Børkop ApS har badeværelser som speciale.

Vi har mange års erfaring i renovering af badeværelser og sætter en ære i at aflevere et kvalitetsprodukt. Overholdelse af alle standarder og regler indenfor vådrum er en selvfølgelighed.

Vi kan stå for det egentlige murerarbejde som omfatter nedbrydning af det gamle badeværesle, etablering af nye gulve med isolering og gulvarme, pudsning/vandskuring af vægge, opsætning fliser og fugning.

Men vi kan også stå for total-entreprisen, hvor vi koordinerer andre håndværkere som elektriker, vvs´er, tømrer og maler.

Mangler I en toiletvogn under renoveringen kan vi også sørge for det.

Vi varetager hele entreprisen ved etablering af nyt badeværelse

Vi tilbyder at stå for den fulde entreprise ved opførelse af et nyt badeværelse. Det betyder, at vi også står for eventuel isolering og etablering af gulvvarme, pudsning og vandskuring af vægge og alt VVS, elektricitet, tømrerarbejde og maling af loft og vægge.

​I en totalentreprise koordinerer vi alt arbejdet med de øvrige faggrupper, som er påkrævet ved etablering af nyt badeværelse, sådan at du kun har en kontaktperson.

​​Vi har mange års erfaring med renovering og modernisering af badeværelser.

Vi sætter i det hele taget en ære i at aflevere et kvalitetsprodukt, ligesom vi naturligvis overholder alle standarder og regler inden for vådrum, VVS, afløb og elektricitet i forbindelse med et nyt badeværelse.

​Vi kan også sørge for en toiletvogn, mens badeværelset bliver renoveret.

Kontakt os for et tilbud på modernisering

Du er velkommen til at kontakte os hos Mureren Børkop ApS for at få et uforpligtende tilbud på renovering og modernisering af badeværelset.

Du kan ringe på telefon 40 14 40 52 eller benytte vores kontaktformular. Derpå kan vi aftale en eventuelt uforpligtende besigtigelse.